Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Петрашівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04325880) був реорганізований і увійшов до складу Ямпільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Повідомлення про оприлюднення

проекту регуляторного акту

 

Виконавчим комітетом Петрашівської сільської ради, з метою дотримання регуляторної процедури,   вимог бюджетного та податкового законодавства, підготовлено проект регуляторного акту – проекти рішеннь сільської  ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2020 рік на території Петрашівської  сільської ради Ямпільського району Вінницької області»  та «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік на території Петрашівської сільської  ради Ямпільського району Вінницької області». 
В проекті регуляторного акту пропонується затвердити місцеві податки і збори з урахуванням вимог чинного податкового і бюджетного законодавства, якими визначаються обов’язкові елементи податків і зборів, й зокрема встановити ставки і пільги по місцевим податкам і зборам, які будуть застосовуватись в 2020 податковому (звітному) році.


Також , в проекті пропонується визнати такими, що втратили чинність з 1 січня 2020 року рішення Петрашівської сільської ради щодо місцевих податків і зборів, які були діючими до 01.01.2020 року.


Виконавчий комітет Петрашівської сільської ради є розробником даного проекту регуляторного акту та буде до 20 червня  2019 року   приймати пропозиції та зауваження до нього. Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі за адресою:,  індекс 24525, Вінницька область, Ямпільський район,  с.Петрашівка, вул.Соборна,13, Петрашівська сільська рада   (тел. для довідок 2-83-45).

 

Виконавчий комітет Петрашівської сільської ради

 

 

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

 

Погода в Україні

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *